Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Statuslogg för inkomna dataleveranser

För att dataleverantörerna ska kunna följa processen med sina inskickade dataleveranser finns nu en statuslogg på sidan ”Leverera data” här på datavärdens webbplats. Det är en nedladdningsbar excelfil som kommer att uppdateras minst två gånger om året. Statusloggen utgör också ett led i dokumenteringen av vad som sker inom datavärdskapet och används som underlag till datavärdens verksamhetsberättelser.

Enligt önskemål från vår uppdragsgivare anges statusen för varje leverans med en färgkod. Hela kodskalan liknar ett trafikljus från rött, det vill säga. en mottagen leverans som ej bearbetats, till grönt, det vill säga data som är tillgängliggjorda och nedladdningsbara. Gröna leveranser hittas i nuläget på gbif.org.